Frække scorereplikker en stor pik

Frække jokes har en tendens til at have sex-fixerede jokes, på en lummer måde og det og derfor er der mange der finder stor glæde i at fortælle frække jokes. . Man kan sige meget om en pik. . Alle børnene jokes, Banke banke på jokes, dårlige jokes, din mor jokes, gode scorereplikker, grove jokes, neger jokes, platte. Frække vitser eller frække jokes leverer en række sex-fixerede og sjofle vitser på en lummer Jeg har en pik som en baby.” .. Samtidigt stopper en stor sort bil i gården og en fin klædt lidt gråhåret mand kommer ud af den. og vitser · Dværge jokes · Frække jokes og vitser · Gode jokes · Religion vitser · Scorereplikker. Vil du gerne læse nogen af de frækkeste og mest uartige jokes overhovedet? Bartenderen – ”Jo det kan i godt, hvis jeres pikke er mindst 1 meter tilsammen! ”. Frække jokes har en tendens til at have sex-fixerede jokes, på en lummer måde og det og derfor er der mange der finder stor glæde i at fortælle frække jokes. Det er når fars pik smager af blod . Alle børnene jokes, Banke banke på jokes, dårlige jokes, din mor jokes, gode scorereplikker, grove jokes, neger jokes, platte.

Frække jokes, uartige jokes - Du kan læse dem lige her →

Vil du gerne læse nogen af de frækkeste og mest uartige jokes overhovedet?

Bartenderen – ”Jo det kan i godt, hvis jeres pikke er mindst 1 meter tilsammen! ”. Frække jokes findes i mange afstøbninger og her holder vi os ikke tilbage, find din ynglings Dårlige scorereplikker · Gode scorereplikker · Sjove scorereplikker .

Flår trusserne af hende, smider hende op mod døren og giver hende den helt store tur. . Så siger den ene luder den anden: “Jeg syntes her lugter lidt af pik?”. Frække scorereplikker Dårlige scorereplikker - frække, platte og forbudte. Scorereplikker.

Frække vitser eller frække jokes leverer en række sex-fixerede og sjofle vitser på en lummer Jeg har en pik som en baby.” .. Samtidigt stopper en stor sort bil i gården og en fin klædt lidt gråhåret mand kommer ud af den. og vitser · Dværge jokes · Frække jokes og vitser · Gode jokes · Religion vitser · Scorereplikker.

Frække jokes har en tendens til at have sex-fixerede jokes, på en lummer måde og det er og derfor er der mange der finder stor glæde i at fortælle frække jokes. svar: hvorfor har du en pik i panden? . Alle børnene jokes, Banke banke på jokes, dårlige jokes, din mor jokes, gode scorereplikker, grove jokes, neger jokes. Så siger den ene luder den anden: “Jeg syntes her lugter lidt af pik?

af hende, smider hende op mod døren og giver hende den helt store tur.

Frække jokes har en tendens til at have sex-fixerede jokes, på en lummer måde og det er og derfor er der mange der finder stor glæde i at fortælle frække jokes. svar: hvorfor har du en pik i panden? . Alle børnene jokes, Banke banke på jokes, dårlige jokes, din mor jokes, gode scorereplikker, grove jokes, neger jokes. Frække jokes har en tendens til at have sex-fixerede jokes, på en lummer måde og det og derfor er der mange der finder stor glæde i at fortælle frække jokes.

Det er når fars pik smager af blod . Alle børnene jokes, Banke banke på jokes, dårlige jokes, din mor jokes, gode scorereplikker, grove jokes, neger jokes, platte. Vi har en af Danmarks største samlinger af forskellige scorereplikker du kan gøre bruge til fester Du ser godt ud, men du vil se bedre ud med min pik i munden!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail