Tantra massage arhus tantra sjælland

Tantramassage og psykoterapi i Århus. event, OG nu glæder jeg mig bare for vildt til at invitere jer fra Sjælland/København den og Odense den En tantramassage hos NærVærd, hjælper dig med at komme ud af hovedet og ned i kroppen; med at møde og favne dig selv på en ny måde, igennem kroppen. Tantra massage til mænd, kvinder samt par Jeg er uddannet Kropsterapeut & Tantra-massør og har interesseret mig for Tantramassagen's univers i ca. 10 år. Tantramassage, tantrakurser og -retreats. Få succes med at være dig! Få hovedet ned i kroppen og seksualiteten koblet med hjertet.

Tantra massage - Sensia

Hvis du ønsker en massage hos os enten i dag eller i morgen, så tøv ikke med at Vi har Tantra Templer i København, Odense og Aarhus – husk at opgive  Missing: sjælland ‎| ‎Must include: ‎sjælland. Tantramassage og psykoterapi i Århus. event, OG nu glæder jeg mig bare for vildt til at invitere jer fra Sjælland/København den og Odense den Tantra massage til mænd, kvinder samt par Jeg er uddannet Kropsterapeut & Tantra-massør og har interesseret mig for Tantramassagen's univers i ca.

10 år.

Hvis du ønsker en massage hos os enten i dag eller i morgen, så tøv ikke med at Vi har Tantra Templer i København, Odense og Aarhus – husk at opgive  Missing: sjælland ‎| ‎Must include: ‎sjælland. Tantramassage og psykoterapi i Århus.

event, OG nu glæder jeg mig bare for vildt til at invitere jer fra Sjælland/København den og Odense den En tantramassage hos NærVærd, hjælper dig med at komme ud af hovedet og ned i kroppen; med at møde og favne dig selv på en ny måde, igennem kroppen.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail